Informatie voor geneesheren

Toegang tot de Samenvatting van de Productkenmerken (SmPC)

Ten eerste kunt u als zorgverlener, naast de patiëntenbijsluiters (PIL), direct toegang krijgen tot alle Samenvattingen van de Productkenmerken (SmPC) wanneer deze door het farmaceutisch bedrijf aan ons worden verstrekt.

De bijsluiters zijn beschikbaar in gestructureerde gegevensindeling, zodat u ze per hoofdstuk kunt bekijken en eenvoudig kunt doorzoeken. U beschikt ook over geavanceerde zoekfuncties. De bijsluiters zijn ook voorzien van recente afbeeldingen, ATC5-indelingsgegevens, prijs- en vergoedingsinformatie en andere informatie die van waarde voor u kan zijn. U hebt ook de mogelijkheid om een bijsluiter te printen.

Toegang tot de wetenschappelijke bijsluiters en de webdiensten is beschermd en toegankelijk voor zorgverleners en vereist een registratie. Uw registratie op Leaphy.com is gratis.

Een gratis customer relationship management tool (CRM)

Bovendien kan Leaphy® door zorgverleners worden gebruikt om digitaal verbinding te maken met patiënten. We kunnen u een QR-code (‘Quick Response’-code) verstrekken, die uniek is voor u en die u op uw bureau kunt plaatsen waar de patiënt deze kan raadplegen. Wanneer we de patiënt vragen om de QR-code te scannen en Leaphy® te downloaden, kunnen we u digitaal met uw patiënt verbinden. Vanaf nu kunt u aanvullende diensten aan de patiënt verlenen, zoals digitaal toezicht houden op zijn/haar gezondheid en hem/aanvullende informatie geven via een berichtentool. Als u wilt, kan de patiënt ook contact met u opnemen om een volgende afspraak te maken of om advies te vragen.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om het contactformulier te gebruiken. We zullen zo snel mogelijk reageren.