Informatie voor patiƫnten

Leaphy® als informatiebron voor uw geneesmiddelenbijsluiters

Leaphy® geeft patiënten toegang tot de publieke bijsluiter (PIL) op een gestructureerde en goed leesbare manier. Door de structuur van de bijsluiters die we van de farmaceutische bedrijven ontvangen te optimaliseren, verbeteren we de leesbaarheid van de tekst. Daarnaast kunnen farmaceutische bedrijven andere digitale informatie zoals video’s of audio opnemen als een dienst voor patiënten om het gebruik van hun medicijnen te verbeteren. Door de streepjescode of de QR-code op een geneesmiddel te scannen, krijgt u direct toegang tot alle informatie.

Welke aanvullende diensten biedt Leaphy® voor u als patiënt?

  • Toegevoegde waarde aan de bijsluiter: functies om patiëntgerichte gezondheidszorg mogelijk te maken

Leaphy Logbook is een hulpmiddel voor voorraadbeheer van de medicatie van de patiënt. De inventarisatietool bewaakt automatisch de therapietrouw van de patiënt en stelt de patiënt in staat om automatisch een bestelling bij de apotheek te plaatsen. Bovendien kan de patiënt zijn e-recepten controleren en indien nodig een afspraak maken met zijn arts. Als zodanig zal Leaphy® een knooppunt zijn voor patiënten die verbinding maken met officiële e-healthtools, zoals het medisch dossier van de patiënt, e-recepten en vele andere.

Leaphy Health is een hulpmiddel waarmee u gezondheidsgerelateerde gegevens uit andere apps en wearables kunt integreren om uw gezondheid beter onder controle te houden. Bovendien kunt u uw arts toegang geven tot deze gegevens om uw gezondheid op afstand te controleren.

Leaphy Community is een platform waar u in uw vertrouwde cirkel ervaringen kunt uitwisselen over uw ziekte en behandelingen met andere patiënten. Leaphy® zorgt ervoor dat alle gegevens die door de patiënten worden gedeeld, worden behandeld in overeenstemming met de privacyregels voor gegevens en in overeenstemming zijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om het contactformulier te gebruiken. We zullen zo snel mogelijk reageren.

 

Het gebruik van Leaphy voor de patiënt is geheel kosteloos !