10 redenen om u aan te sluiten bij Leaphy

1. Elke farmaceutisch bedrijf kan haar bijsluiters (PIL en SmPC) op Leaphy® publiceren. Door ze beschikbaar te maken in Leaphy®, zijn er aanvullende diensten (ook via de Leaphy app) inbegrepen voor patiënten en zorgverleners die de gezondheid van de patiënt ten goede komen.

2. Leaphy® beschikt over de nodige expertise en technologie om een Europese bijsluiterdatabase te kunnen beheren. Bedrijven profiteren van een extra kwaliteitscontrole van de inhoud in alle Europese talen. Een definitieve goedkeuring voorafgaand aan publicatie wordt uitgevoerd door het deelnemende bedrijf zelf. Zie ook pagina ‘farmabedrijven’ (klik hier)

3. We bieden bijkomende aanvullende informatie zoals de mogelijkheid om brochures toe te voegen, foto’s van de verpakking, ATC5-classificatie, prijzen, terugebetalingsinformatie, enz.

4. De bijsluiters (PIL en SmPC) worden gestructureerd in HTML-formaat in overeenstemming met de EMA-structuur. Als zodanig biedt deze structuur een betere leesbaarheid voor patiënten en zorgverleners.

5. De bijsluiters zijn toegankelijk via de website en de Leaphy-app. De website is volledig responsief en gemakkelijk te raadplegen via tablet en smartphone.

6. Leaphy® is toegankelijk voor alle patiënten, zorgverleners, zorginstellingen etc. Wij bieden de mogelijkheid om de bijgewerkte bijsluiter op de website van de respectievelijke farmaceutische bedrijf te publiceren.

7. Artsen en apothekers worden uitgenodigd zich te registreren om toegang te krijgen tot de SmPC’s. Daarnaast ontvangen ze een maandelijkse nieuwsbrief met de nieuwste en bijgewerkte bijsluiters. Met Leaphy® kunnen zorginstellingen aanvullende diensten verlenen aan patiënten.

8.Wij bieden de deelnemende bedrijven de mogelijkheid om via de maandelijkse nieuwsbrief updates over hun geneesmiddelen mee te sturen naar de artsen en apothekers.

9. Wij bieden deelnemende bedrijven aan gebruikers te bevragen over het gebruik en de ervaring van hun medicijnen. Bovendien kan Leaphy® de gezondheidsresultaten van patiënten volgen.

10. Leaphy biedt deze service aan farmaceutische bedrijven tegen een vast tarief van € 95 per afzonderlijk product per jaar. Dit bevat:
● Beschikbaarstellen van de PIL en SmPC aan patiënten en zorgverleners op de Leaphy®-website en de app.
● Omzetten van de bijsluiters in een gestructureerd gegevensformaat (HTML of XML)
● Tijdig verwerken van de updates van de bijsluiters (onbeperkt)
● Aanbieden van aanvullende patiëntendiensten in Leaphy® om de therapietrouw en patiëntgerichte zorg te verbeteren.

Voor meer informatie, of een uitgebreide demo gelieve het contact formulier in te vullen.

Klik hier voor uw bedrijfsregistratie.