InvesteerdersMaatschappelijke verantwoordelijkheid

Onze visie bij Leaphy is het verbeteren van het leven van patiënten. Het doel van Leaphy is om de enkele vertrouwde bron van betrouwbare informatie te worden over het gebruik van geneesmiddelen voor alle Europese patiënten. Wij zullen waarde creëren die verder gaat dan de pil door patiëntgerichte gezondheidszorg mogelijk te maken. Ons platform is het forum voor patiënten om te leren en ervaringen te delen over hun behandelingen en hun ziekten. Waarde zal worden gecreëerd door interactie met de gebruikers en door het analyseren van de ervaringen van de gebruikers. Wij verzekeren naleving van alle regelgeving op het gebied van gegevensprivacy. De informatie die wordt verzameld, is bestemd voor gebruik om intelligentie te creëren rond de ervaringen van patiënten en toekomstige innovatie te verbeteren ten voordele van patiënten.

De belangen van de belanghebbenden.

Vandaag de dag klagen patiënten over de leesbaarheid van bijsluiters (PIL) op papier en zowel patiëntenorganisaties als de farmaceutische industrie zijn geïnteresseerd in werken met online bijsluiters (ePEL). Recente rapporten van de Europese commissie[1] en het Europees Geneesmiddelenbureau[2] (EMA) hebben aanbevolen om het gebruik van elektronische media te verkennen voor het geven van de informatie in de bijsluiters en mogelijkheden te overwegen die de leesbaarheid daarvan kunnen verbeteren. De EMA heeft ook onlangs een workshop georganiseerd voor multi-belanghebbenden waarbij werd gewerkt aan elektronische productinformatie voor in de EU gebruikte geneesmiddelen. Bovendien voorziet de Europese commissie dat eHealth en mHealth de gezondheidszorg zullen verbeteren ten voordele van patiënten, om hen meer controle te geven over hun behandeling en om de kosten te verlagen.

Het team

Het team achter de uitvoering van dit concept vult elkaar zeer goed aan. Aan de ene kant hebben wij het voordeel van het hebben van diepgaande inzichten in het strategisch denken van farmaceutische bedrijven, waaronder een groot netwerk van die bedrijven. Aan de andere kant hebben we ervaring op het gebied van ondernemen en technische ervaring om van deze start-up een succes te maken.

Contactinformatie

Als u zich wilt aansluiten bij dit team door investeerder te worden of als u vragen, opmerkingen of aanbevelingen hebt, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via het contact formulier. De ondersteuning van investeerders zal ons helpen sneller te groeien naar een beter en gezonder leven voor patiënten in Europa.

[1]RApport van de Commissie in overeenstemming met artikel 59 (4) van Richtlijn 2001/83/EC tot vaststelling van een communautair wetboek betreffende geneesmiddelen voor menselijk gebruik. - Meer informatie hier.

[2]Europees Geneesmiddelenbureau - Quick Response (QR) codes in de etikettering en in de bijsluiter van centraal geautoriseerde geneesmiddelen